Vilket gäng

2012-06-30 @ 14:02:09

Vilodag igår med verklig betoning på vila. Gjorde inte många knop utan fokus låg på massage och soffläge framför friidrotts-EM. En väldigt behaglig dag som till slut, när kvällen började smyga sig på, nästan blev lite seg och långtråkig.


Vilodagarna är givetvis så nödvändiga för återhämtningen och för att inte bränna kroppen för mycket under en lägervecka. Trots detta kan dagarna av vila kännas lite småjobbiga. Dagen efter en vilodag är jag ofta seg och lite trögstartad.


En viss nervositet fanns därför i kropp och knopp inför dagens intervallpass. Först stakning nära maxgränsen för att sedan i tröskelfart ta höjden från Idre by till nipfjället i olika intervaller. Kroppen var okej idag och passet blev av riktigt hög kvalité.


Vi sporrar varandra så bra i Team 2015 och träningarna blir verkligen givande. Alla har bättre och sämre dagar vilket innebär att några vissa dagar svävar på moln medan andra får slita. Givetvis jobbigt när man har en tung dag på jobbet men samtidigt så värdefullt att känna att man nästa dag kan vara piggare igen. Upp och ner- det karaktäriserar i många fall sommarmånaderna och barmarksträningen för en skidåkare.


I eftermiddag drar vi ut och skejtar en sväng och snart har vi bara tre pass kvar. Ännu ett läger börjar se sitt slut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback