Gammal vana.

2011-06-13 @ 21:45:08
Att lära sig PLU-koder på frukt&grönsaker är lite som att lära sig att cykla. När man en gång har lärt sig dom så sitter dom där, nästan som i det omedvetna. Det gick fort att komma in i jobbet som kassörska på MAXI idag. Och dessutom kändes det kul. Det är ett lättsamt jobb eftersom man får träffa så mycket folk och för att det, trots att man gör samma sak hela tiden (drar varor framför en scanner som låter pip) är så varierande, på sitt sätt.

Jobb imorgon eftermiddag igen, men först helvila med sovmorgon och den stora AV-knappen påslagen. Musklerna ska få återhämta sig nu några dygn innan det blir på´t igen i tunneln. Det ska snurras och snurras och snurras... både på löparbanan och i betongröret. Men med nytt träningssällskap i form av både A-lagets och Team 2015s damer blir säkert snurrandet också inspirerande och roligt.

Godnatt!

Mat som får mig&min mage att må bra.

Nöt-förrådet är tomt, det är nästan kris.. Ekorren Helene överlever inte många dagar utan nötter.

Kommentarer

Postat av: Maria

Kul läsning! Å härligt att du gillar jobbet. Visst kan det enahanda vara hur stimulerande som helst bara träffar mycket folk i trevlig miljö. Så så vi får göra så i tunneln också. Surra lite och göra snurrandet till ett nöje!

Kram

2011-06-14 @ 15:08:42
URL: http://www.mariarydqvist.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback