Morapinglan & en av årets sämsta träningsdagar

2011-12-30 @ 17:44:24
Igårmorse när jag vaknade slog regnet mot mitt fönster i Falun. Inte okej! Speciellt inte okej med tanke på att det var två dagar till nyårsafton. En tid då det ska vara alldeles fullt av snö, många minugrader och en härlig vinterkänsla ute. Istället för att åka på Lugnets milslånga och så fina tränings-och tävlingsspår snurrade jag på en 800meter lång slinga i spöregn. Jag var genomblöt efter en och en halv timme och det gick att vrida ur strumporna när jag kom hem. Fruktansvärt deprimerande och jag, som annars är rätt positiv, var riktigt less!

Detta dåliga humör drogs upp idag när jag fick åka upp till vinterparadiset Grönklitt med en god vän. Ett fint klassiskt pass i nydragna spår och med lätt soldis var underbart idag. Känslan på skidorna och i kroppen var lagom. Inte jättebra, men heller inte dålig. Det var några dagar sedan jag körde fart senast och jag tror och hoppas att dagens pass var en väckarklocka för kroppen inför morgondagens 5km i Hemus.



Imorgon arrangerar min hemmaklubb IFK Mora den så välkända Morapinglan. En tävling som detta år förlängts med en dag och består av två fina tävlingsdagar. Från början var det tänkt som en prolog med jaktstart lördag och söndag, men det milda vädret och bristen på snö har gjort att det blir ändringar i schemat. Två skejttävlingar med individuell start väntar. Eller, parstart, där jag ska få starta med min fina vän Lina. Det kommer att bli åka av och jag ser fram emot det. Lagtempo? Resultaten kommer du att hitta här efter tävlingarna.

Jag är hemma i Färnäs igen och njuter av det. Hemma hos mamma och pappa. Hemma med Douglas. Jag gillar det!


Dogulas på sitt favoritspår - Hundspåret i Östnor/Björka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback