Dubbeljaktsintervaller

2012-01-10 @ 19:35:10

Lina och jag har kört ett kanonpass på Lugnet på eftermiddagen. Ett pass med dubbeljaktsintervaller. 2,5varv på konstsnöslingan klassiskt innan vi bytte skidor och åkte 5minuter skejt.

Lina var snabb som få i bytet och jag fick känna mig riktigt kass på det idag. Känslan i skidåkningen, framförallt diagnonalen och treans växel i skejt, satt däremot riktigt bra och gav härliga vibbar inför helgen. Att jag behöver träna skidbyte blev dock ett faktum om jag inte ska tappa viktiga sekunder på dubbeljakten på SM. Men med tanke på att det var ett antal år sedan jag gjorde detta sist finns det ju hopp om snabb förbättring.

Dagen har annars varit lugn. Lite plugg och lunch på Vildgåsen. Kvällen blir inte heller speciellt avancerad utan jag njuter av att bara kunna vara. Det är skönt att ibland tvinga sig själv att inte göra saker hela tiden. Att kunna släppa måsten och bara vara. Skönt och viktigt. Viktigt för att återhämta kroppen och knoppen och samla energi.

Imorgon ska jag träna lite lätt och sedan är nog ett besök på stan ett måste. Outfiten till måndagens äventyr måste ses över. Jag ska ju nämligen åka på Idrottsgalan. Hur kul blir inte det?


Kommentarer

Postat av: Tobbe

Hoppas du kan köra några tävlingar med oss nästa år? :)http://multisport.outsideonline.se/2012/01/16/silly-season/#comment-427/Tobbe

2012-01-16 @ 16:55:29
URL: http://youngmultisporters.blogspot.com

Postat av: Helene

Kul! :) Det kan ni räkna med.

2012-01-17 @ 18:19:39
URL: http://helenesoderlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback